Meteen naar de inhoud

We care

Samen met u proberen wij de wereld een stukje mooier te maken. Informeer naar de mogelijkheden voor samenwerking met onze DGS Foundation.

Aanvraag ondersteuning

Alle aanvragen worden getoetst aan onze drie hoofdthema’s en/of de binding met onze bedrijven, medewerkers of familieleden. Bij een positief besluit wordt vervolgens een afspraak ingepland waarin wij samen met u gaan kijken naar de mogelijkheden voor ondersteuning en uitvoering van uw aanvraag. Hierna wordt een stappenplan opgemaakt, zodat we van start kunnen met uw project of initiatief.

Na realisatie van het project vragen wij van u (indien mogelijk) een vermelding van ons logo of onze naam bij het project en een verslag met foto’s, zodat wij dat weer kunnen delen op onze website, ter inspiratie voor andere projecten en initiatieven.

Doneer aan de DGS Foundation

Het basisbudget van de DGS Foundation bestaat uit een jaarlijkse vaste donatie vanuit de bedrijven aangesloten bij de De Groot en Slot Groep, aangevuld met financiële bijdragen door bijvoorbeeld (oud-)medewerkers, relaties en externen.

Het vermogen van de DGS Foundation wordt uitsluitend aangewend voor het verlenen van financiële en/of materiele steun en/of het beschikbaar stellen van kennis en expertise en/of persoonlijke inzet. Elk jaar brengen wij een financieel- en sociaal verslag uit, wat ter verantwoording aangeboden wordt aan de directie van DGS Beheer BV.

Wilt u een donatie doen aan onze DGS Foundation? Onze penningmeester neemt graag samen met u de mogelijkheden door. Klik op onderstaande button, dan nemen wij contact met u op.

Let’s work together on your project

Heeft u een mooi project dat wel wat steun kan gebruiken? Voldoet het project aan onze hoofdthema’s?
Informeer dan naar de mogelijkheden via onderstaande link.